basicbooks-konyvek_
Minden a nézőponton múlik
Az élet egy új nézőpontból, Könyv
Van egy dolog az életedben, amit nem tudsz kezelni, ugye? Ebben a lélegzetelállító válogatásban találni fogsz valamit, ami a TE problémádra nyújt segítséget. Arra, ami most is foglalkoztat...

SOKKAL több vagy, mint amit gondolsz
Önelemzés, Könyv
Nagyobb képességekkel rendelkezel, mint azt hinni engedték Neked! Két hét alatt olyan képességekre tehetsz szert, amikről ha most tudnál, talán nem is emberként gondolnál magadra...

Könyv az ember legnagyobb TITKÁRÓL
Dianetika, Könyv
Fájdalom, betegség, depresszió, problémák, félelem, stressz. Miért?! Ha tudod az okot, tudod a megoldást. Könyv az ember legnagyobb titkáról. A világ egyik legolvasottabb könyve!

A kommunikáció szuperfegyvere
Az emberi kommunikáció teljes kézikönyve, Könyv
A kommunikáció fegyver, melynek segítségével gyakorlatilag bármit elérhet az, aki képes a professzionális használatára. Csak alkalmazd a technológiát, és minden kapu megnyílik előtted!

Munkahelyi problémákkal küzdesz?
A munka problémái, Könyv
Jobb munka, jobb élet – mostantól! A könyv, ami millióknak segített végérvényesen megoldani a munkájukkal, munkahelyükkel kapcsolatos legkülönfélébb problémákat.

A szuper-gyors tanulás titka
A tanulás alapvető kézikönyve, Könyv
A világ leghatékonyabbnak tartott tanulási technológiája segítségével képes leszel bármit könnyedén megérteni, megtanulni és – ami a legfontosabb – alkalmazni az életben!

A homo sapiens után...
A gondolkodás alapjai, Könyv
Léteznek emberfeletti képességek? 50.000 év bölcsessége egyetlen könyvben! Lézerprecíz eljárások, melyek segítségével látványosan megnövelheted saját képességeidet.

Mérgezett világban élsz
Tiszta test, tiszta elme, Könyv
Van a gazdasági válságnál egy sokkal nagyobb probléma a bolygón. Testedben több kilogrammnyi méreganyag van lerakódva, és minden egyes nap további vegyületek jutnak a szervezetedbe.

Lehetsz boldog!
Az út a boldogsághoz, Könyv
Mi a boldog élet 21 szabálya a tudomány mai állása szerint? Az élet KRESZ könyve, hogy elkerüld a fájdalmas, vagy akár végzetes ütközéseket.Legnépszerűbb könyv

Tudd meg ki vagy, és mire vagy képes:

l-ron-hubbard-onelemzes-konyv

L. Ron Hubbard
Önelemzés

Két hét alatt olyan képességekre tehetsz szert, amikről ha most tudnál, talán nem is emberként gondolnál magadra... Tovább >


A Basic Books online könyvesbolt oldalán megrendelt könyveket 2 munkanapon belül házhoz szállítjuk. Fizethetsz utánvéttel, átutalással, bankkártyával és PayPal-lal.

Könyv vásárlás részletei >


A teljes arzenál!
A 9 könyv együtt ajándék DVD-vel

Basic Books könyvcsomag
basicbooks-konyv-csomag

Rendeld meg most a 9 szuper könyvből álló Basic Books könyvcsomagot és küldjük az ajándék DVD-t is!