BasicBooks > Könyvek > L. Ron Hubbard - A munka problémái könyv

Jobb munka, jobb élet – mostantól!

A főnök borzasztó, a munkatársak rosszindulata megmérgezi a mindennapokat, a munka hol unalmas, hol rettenetesen kimerítő, szervezettség – na, az végképp nincs, stressz annál inkább, és mindezt tetézi a bizonytalanság, hogy a válság miatt nem tudni, ki lesz a következő, akit elbocsátanak. Ismerős ebből valami? Esetleg minden?

l-ron-hubbard-a-munka-problemai-konyv-02Létezik egy munkahely, ahol hatékonyan dolgozhatsz, látható eredményeket produkálhatsz, amivel a főnököd elégedett, örömödet lelheted a munkádban, ami egyáltalán nem merít ki, nem stresszes; egy munkahely, ahol nyugodtabb körülmények között végezheted a munkád, csökken a zűrzavar, fejetlenség, kapkodásn; ahol a munkatársaiddal javul a viszony és az összhang – ahol minden klappol.

Melyik ez a munkahely? A TE munkahelyed – a nem is olyan távoli jövőben. Hogyan válhat ilyenné? Ha megérted mindazt, amit L. Ron Hubbard A munka problémái könyvében találsz, és alkalmazni kezded a munkádban azokat az alapelveket és konkrét gyakorlatokat, melyeket ez a semmihez sem fogható mű bemutat.

Lehetsz fizikai munkás, irodista, menedzser vagy hostess – mindegy, milyen területen és milyen beosztásban dolgozol. A Munka problémái könyv segítséget nyújt bármely dolgozónak és vezetőnek abban, hogy – miként L. Ron Hubbard fogalmazta – „hozzáértőbb és talpraesettebb legyen, kevésbé fáradjon el, és nagyobb biztonságban érezze magát a hétköznapok világában”.

l-ron-hubbard-a-munka-problemai-konyv-03Legyél jobb, sokkal jobb a munkádban, dolgozz hatékonyabban, jóval kisebb erőfeszítéssel, és leld tiszta örömödet abban, amit csinálsz! Teremts magadnak egy stabil, biztonságos munkahelyet, tele potenciálokkal, elérhető célokkal. Ehhez ad nagyon komoly, mégis bárki számára könnyen elsajátítható tudást, valamint megdöbbentő eredményeket produkáló, garantáltan működő technikákat, gyakorlati módszereket L. Ron Hubbard A munka problémái című bestseller könyve, melyet már emberek milliói, vállalatok százezrei használnak a világon.

Most Tiéd lehet a könyv, ami millióknak segített végérvényesen megoldani a munkájukkal, munkahelyükkel kapcsolatos legkülönfélébb problémákat.

Kattints jobb oldalon a „Megrendelés” gombra, és szerezd be L. Ron Hubbard – A munka problémái könyv egy példányát!


L. Ron Hubbard A munka problémái
Könyv, 197 oldal, Puhafedeles ISBN 978-87-7688-481-9
4.600 Ft 3.400 Ft
Szállítási idő: 2 munkanap Szállítási díj: ingyenes