BasicBooks > Könyvek > L. Ron Hubbard - A tanulás alapvető kézikönyve könyv

Ha nem tudsz pofon egyszerűen bármit megtanulni és alkalmazni...

l-ron-hubbard-a-tanulas-alapveto-kezikonyve-bsm-konyv-02Miért van az, hogy nem tudsz megérteni, megtanulni bármit, amit szeretnél? Miért van az, hogy nem tudsz alkalmazni valamit, amit elvileg megtanultál? Miért van az, hogy nagy lelkesedéssel elkezdesz valamit megtanulni (fotózás, autóvezetés, főzés, nyelvek, matematika vagy akármi más), majd kicsivel később „már nem is érdekel”, és rossz érzéssel vagy kifejezett dühvel abbahagyod, mert „képtelen vagy rá” vagy mert „hülyeség az egész”? Miért kaphatnak a gyerekek az ötösnél rosszabb osztályzatokat az iskolában? (És most nem a magatartásra vagy a tesi órára gondolunk.)

L. Ron Hubbard tudományos műve, A tanulás alapvető kézikönyve tartalmazza azt a forradalmi felfedezést a tanulás témájában, amit ma már számos országban több száz iskola, több ezer diák és összességében sok százezer ember alkalmaz elképesztő sikerrel.

Az oktatástan legfontosabb elemét tartalmazza A tanulás alapvető kézikönyve: A tanulás három akadályát, és ezek minden egyénnél 100%-osan működő megoldását. Mindezt roppant egyszerű szövegezéssel, rengeteg képi illusztrációval.

l-ron-hubbard-a-tanulas-alapveto-kezikonyve-bsm-konyv-03A tanulási technológia segítségével képes leszel bármit megérteni, megtanulni és – ami a legfontosabb – alkalmazni az életben!

A tanárok, oktatók, professzorok megpróbálnak dolgokat megtanítani. De miért nem próbált meg soha senki megtanítani arra, hogy hogyan tanulj meg valamit?

Ha te magad éppen tanulsz, vagy tervezel megismerni egy új területet, vagy tudni szeretnéd az okát korábbi kudarcaidnak a tanulás területén, esetleg iskolás gyermeked van, akkor L. Ron Hubbard: A tanulás alapvető kézikönyve kötelező darab számodra. A jobboldalon található „Megrendelés” gomb segítségével néhány napon
belül megszerezheted azokat az eszközöket, melyeknek segítségével bármit megérthetsz, megtanulhatsz az életben, vagy segíthetsz másoknak ebben. Kattints a zöld gombra!


L. Ron Hubbard A tanulás alapvető kézikönyve
Könyv, 273 oldal, Puhafedeles ISBN 978-87-649-3473-1
3.200 Ft 3.000 Ft
Szállítási idő: 2 munkanap Szállítási díj: ingyenes