BasicBooks > Könyvek > L. Ron Hubbard - Az út a boldogsághoz könyv

Mi a boldog élet 21 szabálya a tudomány mai állása szerint?

Te nem akarsz mást, mint egy boldog életet, ugye? Csak épp nem vagy benne tökéletesen biztos, hogy mi kell ehhez. Széleskörű megfigyeléseken alapuló tudományos tény, hogy 21 konkrét irányelv betartásával garantáltan a boldog emberek életét fogod élni.

l-ron-hubbard-az-ut-a-boldogsaghoz-konyv-02Teljesen mindegy, milyen céljaid vannak az életben. Mindegy az is, hogy milyen lehetőségeid vannak, honnan indultál, hány éves vagy, hol élsz. Ha ezt a 21 szabályt betartod (és hidd el, egyáltalán nem nehéz), akkor boldog leszel, az életed jó irányba fordul.

L. Ron Hubbard Az út a boldogsághoz című nagysikerű műve nem motivációs könyv, nem életmód-tanácsadás, nem önfejlesztő könyv és nem is arról szól, hogyan gazdagodj meg. Az út a boldogsághoz 21 irányelvet tartalmaz, amelyeket ha minden ember betartana, akkor a Földön csak boldog társadalmak lennének.

A Te boldogságod azon múlik, hogy az élet különféle helyzeteiben hogyan döntesz és miként cselekszel. Így hát minden döntésed és tetted nagy felelősség. Itt van most számodra 21 recept, amelyeket az életben előforduló bármely szituáció esetén alkalmazhatsz, és segítségükkel olyan döntéseket hozhatsz, amelyek a boldogság felé visznek, nem a kudarc és csalódás irányába.

l-ron-hubbard-az-ut-a-boldogsaghoz-konyv-03Az út a boldogsághoz az élet KRESZ könyve, hogy elkerüld a fájdalmas, vagy akár végzetes ütközéseket. Ezek a szabályok nem önkényesen kerültek meghatározásra, hanem hosszú távú, alapos megfigyelések útján. Emberek milliói ismerték meg ezt a 21 elvet, és van egy nagyon érdekes hatása a könyvnek: Miután valaki elolvasta, nem csak magára szeretné alkalmazni, hanem késztetést érez arra, hogy másokkal is megismertesse. Így az elmúlt évtizedekben az egyik legnépszerűbb ajándék lett L. Ron Hubbard időtálló műve, Az út a boldogsághoz könyv, mellyel sokan szívesen lepik meg a számukra fontos embereket.

A jobboldali zöld gombra kattintva rendeld meg azt a speciális navigációs rendszert, ami tévedhetetlenül elvezet a személyes boldogságodhoz!


L. Ron Hubbard Az út a boldogsághoz
Könyv, 240 oldal, Puhafedeles ISBN 978-1-59970-061-8
4.600 Ft 3.400 Ft
Szállítási idő: 2 munkanap Szállítási díj: ingyenes