BasicBooks > Könyvek > L. Ron Hubbard - Dianetika 55! – Az emberi kommunikáció teljes kézikönyve könyv

A kommunikáció szuperfegyverével minden kapu megnyílik előtted

Dianetika 55! – Az emberi kommunikáció teljes kézikönyve
A tökéletes kommunikáció pontos anatómiája és képletei

l-ron-hubbard-dianetika-55-konyv-02A könyv címében azért szerepel az 55, mert 1955-ben – a Dianetika: A szellemi egészség modern tudománya című könyv után 5 évvel – adták ki. Ebben a fél évtizedben L. Ron Hubbard további kutatásokat végzett az emberi elmével és képességekkel kapcsolatban, és olyan felfedezésekre jutott, illetve olyan technológiákat dolgozott ki, melyek döbbenetes mértékben tudják megnövelni az ember veleszületett, ám mindezidáig homály fedte képességeit.

A Dianetika 55! a kommunikációról szól. A kommunikáció nem csupán beszélgetést jelent. Nem pusztán információk adását vagy cseréjét. A kommunikáció fegyver, melynek segítségével gyakorlatilag bármit elérhet az, aki képes a professzionális használatára. A kommunikáció technológiája olyan lézerprecíz, mint az agysebészeté.

Ne számíts homályos filozófiai leírásokra, hangzatos – ám kevésbé használható – elméletekre, amikor L. Ron Hubbard Dianetika 55! – Az emberi kommunikáció teljes kézikönyve című könyvét veszed a kezedbe. Ebben a remekműben pontos képleteket és definíciókat találsz, egzakt eljárásokat, gyakorlatokat, továbbá tényleges eszközöket, melyeknek segítségével kommunikációs képességeidet olyan magaslatokba emelheted, amire korábban gondolni sem tudtál.

l-ron-hubbard-dianetika-55-konyv-03Régi közhely, hogy a kommunikáció csodákra képes. De tényleg!

Valósítsd meg az álmaidat, érd el a céljaidat, legyél olyan sikeres, amiről mindig is álmodtál – a kommunikáció fegyverével!

Ha valaha ütköztél már abba a problémába, hogy nem ment át embereknek, amit át akartál adni, hogy nem értették meg azt, amit mondani akarsz; hogy nem tudtál elérni valamit, amit szerettél volna, mert a másik fél nem úgy gondolta; vagy ha olykor előfordult, hogy „lenyomtak” kommunikációban – akkor olvasd el L. Ron Hubbard Dianetika 55! – Az emberi kommunikáció teljes kézikönyve című könyvét, végezd el a kommunikáció magasiskoláját, képezd ki magad professzionális szinten, és minden kapu megnyílik előtted.

Kerülj ki győztesen a legdurvább szituációkból is a kommunikáció atomfegyverének használatával! Rendeld meg a „recept könyvet” egyszerűen, a jobboldali „Megrendelés” gombra kattintva, és használd a kommunikáció teljes technológiáját!


L. Ron Hubbard Dianetika 55! – Az emberi kommunikáció teljes kézikönyve
Könyv, 343 oldal, Keményfedeles ISBN 978-87-7687-084-3
8.900 Ft 8.500 Ft
Szállítási idő: 2 munkanap Szállítási díj: ingyenes