BasicBooks > Könyvek > L. Ron Hubbard - Szcientológia: A gondolkodás alapjai könyv

Léteznek emberfeletti képességek?

Nem, nem léteznek emberfeletti képességek. Olyan képességek léteznek, melyekről sokan úgy tartják, hogy „emberfelettiek”. De mivel az ember képes ezek elérésére, ezért semmiképpen nem nevezhetők annak.

l-ron-hubbard-szcientologia-a-gondolkodas-alapjai-konyv-02Tegyük most félre a miszticizmust, az agykontrollt, a jógát, a horoszkópot, a pszichológiát és egyéb praktikákat, és vegyünk egy egzakt tudományt, ami kizárólag tudományosan bizonyítható – és valóban bizonyított – alapelvekkel, illetve ezeken nyugvó gyakorlati eszközökkel rendelkezik, melyek pontos receptjeit alkalmazva szinte bármely emberi lény képes megnövelni az intelligencia hányadosát (IQ), a kommunikációs képességét; megdöbbentő mértékben jobbá tudja tenni társas magatartását, adottságait, családi harmóniáját és művészi alkotóképességét; drasztikusan képes javítani reakcióidejét és egészségét.

Ez a Szcientológia, és a Szcientológia: A gondolkodás alapjai könyv ennek a tudománynak az alapjait tartalmazza, továbbá olyan lézerprecíz eljárásokat, amelyek segítségével „emberfeletti” módon növelheted saját képességeidet.

50.000 év bölcsessége egyetlen könyvben!

L. Ron Hubbard negyed évszázadon át tanulmányozta a történelem összes nagy gondolkodójának műveit és eredményeit. Teszteket, laboratóriumi és klinikai kísérleteket végzett, mint ahogyan az bármely tudomány esetén szükséges ahhoz, hogy az alapelvek és az eljárások működőképessége egzakt bizonyítást nyerjen. Az emberi lénnyel kapcsolatos kutatásait mérnökként végezte, nem olyan filozófusként, aki csupán elméleteket gyárt, melyeket aztán nem lehet bizonyítani.

l-ron-hubbard-szcientologia-a-gondolkodas-alapjai-konyv-03A Szcientológia szó a latin scio (a szó legteljesebb értelmében vett tudás) és a görög logos (valaminek a tanulmányozása) szavakból származik. Szó szerint azt jelenti: "a tudásról való tudás". 50.000 év bölcsességének rendszerbe foglalása, valamint kiegészítése a hiányzó láncszemekkel.

Ez a lélegzetelállító könyv olyan tudással és eszközökkel fegyverez fel, hogy könnyen azt hihetik majd rólad, „emberfeletti képességekkel rendelkezel”. Nos, az biztos, hogy oly’ mértékben tudod majd javítani életed minden területének állapotát, hogy az sokak számára irreális lehet. Ehhez csak annyit kell tenned, hogy megérted és alkalmazod a Szcientológia: A gondolkodás alapjai könyvben leírt adatokat, standard eljárásokat.

A jobboldalon található zöld gombbal rendelheted meg saját példányodat. Ha „emberfeletti” képességekre vágysz, kattints!


L. Ron Hubbard Szcientológia: A gondolkodás alapjai
Könyv, 243 oldal, Puhafedeles ISBN 978-87-7688-482-6
4.600 Ft 3.400 Ft
Szállítási idő: 2 munkanap Szállítási díj: ingyenes