BasicBooks > Könyvek > L. Ron Hubbard - Tiszta test, tiszta elme könyv

Van a gazdasági válságnál egy sokkal nagyobb probléma a bolygón

A Te testedben több kilogrammnyi méreganyag van lerakódva, és minden egyes nap további toxikus vegyületek jutnak a szervezetedbe. Ezek súlyos állapotokat és számos kellemetlen tünetet okozhatnak, mint például:

Fáradékonyság, fásultság érzése, koncentrációs és tanulási problémák, szédülés, ingerlékenység, megmagyarázhatatlannak tűnő sajgások, fájdalmak, a lelkesedés hiánya, aggódás.

l-ron-hubbard-tiszta-test-tiszta-elme-konyv-02Ezek a hatások megszűnhetnek, illetve elkerülhetőek hatékony méregtelenítés útján. Ám a béltisztító kúrák csupán az emésztőrendszert tisztítják meg a méreganyagoktól, mintahogyan a méregtelenítés más módszerei (teák, lúgosítás, böjtök stb.) is csak testünk bizonyos részeiből ürítik ki a méreganyagokat. De akkor mi a megoldás? ...

Az egyedüli kiutat megtalálod L. Ron Hubbard Tiszta test, tiszta elme című könyvében, ami az egyetlen gyors és bizonyítottan hatékony sejtszintű
méregtelenítő program pontos leírása.

Méregtelenítés a sejtek szintjén – hazugságok a profitért

A „sejtszintű méregtelenítés” jól hangzó marketing szöveg manapság, amit olyan termékekre és „méregtelenítő kúrákra” is divatos alkalmazni, melyeknek semmi közük a sejtekhez, illetve azok detoxifikálásához.

l-ron-hubbard-tiszta-test-tiszta-elme-konyv-03

A drogok és méreganyagok káros hatásai tönkretehetik az egész életedet.
Ezek az anyagok olyan állapotba hoznak, amelyben nem csak a testi egészséged döntik romba, hanem megakadályozzák a stabil előrelépésed is a mentális, illetve szellemi jólét tekintetében.

Ez a könyv az L. Ron Hubbard féle Méregtelenítő Programot mutatja be, melynek teljes,
pontos leírását megtalálod a Tiszta test, Tiszta elme című könyvben.

Mérgezett életed helyrehozatalának egyetlen tudományos receptjét tartod majd kezedben, amikor átveszed L. Ron Hubbard Tiszta test, tiszta elme című könyvét. Megrendeléshez kattints a jobboldali zöld gombra!


L. Ron Hubbard Tiszta test, tiszta elme
Könyv, 254 oldal, Puhafedeles ISBN 87-7968-494-7
3.400 Ft
Szállítási idő: 2 munkanap Szállítási díj: ingyenes