basicbooks

Egy olyan szervezet munkatársai vagyunk, akik sokat tanultunk ezekből a könyvekből, és úgy gondoltuk, mindenkinek joga van ismerni a bennük található adatokat, illetve használni az e könyvekben leírt technikákat.

Ezek a könyvek nem tesznek gazdaggá, nem tesznek boldoggá, nem adnak hatalmat, sem munkát, sem tökéletes párkapcsolatot. Viszont segítenek Neked abban, hogy elérd mindezt. Nekünk segítettek, mint ahogyan sok millió embernek is ezen a bolygón.

Amit csinálunk, meggyőződésből tesszük. Csupán az a célunk, hogy megmutassuk Neked ezeket az eszközöket; hogy használod-e, az már a Te döntésed.

basic-booksVan itt 9 fegyver, ami együttvéve olyan arzenállal ruház fel, hogy senki sem állíthat meg a céljaid felé vezető úton – ha használod! Nem biztos, hogy szuperhőssé válsz ezektől a könyvektől. Nem biztos, hogy minden sikerülni fog, amit csak kigondolsz. Az viszont biztos, hogy jelenlegi önmagadhoz képest jobbá, stabilabbá, képesebbé válhatsz.

Ezekben a könyvekben nem homályos filozofálgatások és „szép gondolatok” találhatók az élet nagy dolgairól. Hanem olyan adatok, amiktől döbbenten ülsz majd (és reméljük, ülni fogsz, miközben olvasod), illetve olyan tényleges technikák (módszerek, eljárások), amelyeket alkalmazhatsz az életed konkrét szituációira.

Ha gondolod, próbáld ki: A 9 könyv >